Thuisverpleging met een hart voor mensen

Diensten thuiszorg

Moeder Hilde en Dochter Lotte vormen de spil van Thuisverpleging Hilde Martens. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in het verlenen van thuiszorg en -verpleging in de regio Beernem en omstreken.

Hoe gaan we te werk? Alle zorgen worden uitvoerig met naasten en familie besproken. U krijgt steeds één verpleegkundige aangewezen. Enkel zo kan een vertrouwensband met de patiënt opgebouwd worden. Dankzij vaste afspraken en goede communicatie wordt deze band versterkt en in stand gehouden. Dit persoonlijk contact zorgt ervoor dat Thuisverpleging Hilde Martens al jarenlang geliefd is in de regio.

Naast de dagelijkse zorgen en verpleging bieden we bij Thuisverpleging Hilde Martens ook palliatieve begeleiding. Dit ruim begrip omvat alle zorgen voor ongeneeslijk zieken. Door gerichte zorgen begeleiden wij de patiënt en zijn naasten.

Een greep uit onze diensten

Thuisverpleging Hilde Martens biedt alle verzorgingen aan binnen het kader van thuisverpleging. Zo ontvangt de patiënt alle nodige zorgen in de vertrouwde thuisomgeving. Dit zorgt voor een verbeterde levensstandaard en in vele gevallen een snellere genezing.

Bij bieden hierbij alle verzorgingen aan. Gaande van de dagelijkse verzorgingen tot het voorbereiden en inspuiten van medicatie en sondevoeding.

Ook voor wondverzorging en nazorg kan u op onze verpleegkundigen rekenen.

alle andere verpleegkundige verzorging gebeurd in samenspraak met de arts.

In samenwerking van 4 Veld en PC Sint-Amandus bieden wij ook psychiatrische begeleiding.

Contact

Heeft u vragen over thuisverpleging? Wenst u meer informatie over onze
diensten. Aarzel niet om ons te contacteren.

0476 22 20 46
hilde.martens3@telenet.be 

Praktisch

Hoe gaan we te werk? Hoe verloopt de betaling? Ontdek het antwoord op al uw praktische vragen.